Karate

Importanta practicarii Artelor Martiale
VOR FACE MISCARE! – Karate -ul presupune multa activitate fizica, implica diverse tipuri de efort si contribuie la dezvoltarea armonioasa a corpului.
VOR PRACTICA MAI MULT DECAT UN SPORT!
In karate primeaza latura educativa, se formeaza caractere, copiii crescand intr-o anumita conduita morala. Este un sport disciplinar!
ISI VOR DEZVOLTA CALITATILE MOTRICE!
Karate-ul dezvolta si consolideaza deprinderile motrice. In karate, coordonarea si mobilitatea sunt esentiale. Copiii invata, printre altele, cum sa respire corect, cum sa cada astfel incat sa evite accidentarile (nage-waza) etc.
ISI VOR DEZVOLTA CAPACITATEA DE CONCENTRARE SI ATENTIE!
VOR INVATA SA DEPASEASCA ESECURILE! – In karate, copiii vor invata cum sa faca fata pierderilor care, de multe ori sunt inevitabile, dar si sa se bucure cu adevarat de un succes obtinut cu multa munca.
VOR CAPATA INCREDERE SI RESPECT DE SINE!
Artele martiale nu au fost inventate pentru a crea „batausi”, ci pentru a desavarsi oameni , a forma caractere.
VOR INVATA CARE SUNT LIMITELE FIZICE SI PSIHICE PROPRII! – In karate, copiii vor fi nevoiti sa isi infranga fricile, sa gestioneze si sa treaca cu luciditate peste situatii limita.
VOR EVITA CONFLICTELE! – Experimentand ce anume inseamna o lupta si care sunt consecintele acesteia, copiii vor dori sa evite conflictele.

PROFESOR KARATE:
ALEX CALINESCU, campion mondial arte martiale
PROGRAM:
O data pe saptamana, incepand cu varsta de 4 ani ( grupele mijlocii si mari)