Limba Engleză

Învăţarea integrată a limbii engleze în grădiniţă
Copiii educaţi într-un mediu bilingv au o memorie de lucru mai durabilă decât cei educaţi doar într-o singură limbă. Acest lucru înseamnă că sunt mai buni la calcule mentale, citit şi multe alte abilităţi vitale.
La Gradinita TEDY BEAR limba engleza este integrata în activitatile desfasurate. Abordarea bilingva va fi predată și izolat într-o categorie de activitati la grupă, și va fi și promovată prin introducerea ei in subiecte cu aplicabilitate în viața reală, sub forma “dusurilor linvistice” de catre educatoarea grupei.
Se va respecta programa de pregatire in vederea sutinerii si promovarii examenului international de certificare a competentelor lingvistice TRINITY COLLEGE LONDON (UK) .
Prin semnarea protocolului de colaborare cu EECentre pentru organizarea examenelor TRINITY College London, GRADINITA TEDY BEAR face parte din rețeaua centrelor partenere ale EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE. Centrul nostru. este inregistrat oficial si figureaza ca fiind “ACTIV” in website-ul www.EECentre., începând cu anul școlar 2021/2022.
Prescolarii pot sustine examenul international de certificare a cunostintelor de limba engleza TRINITY COLLEGE LONDON (UK) de la începători (începând cu vârsta de 4 ani) la avansați:

GESE: Graded Examinations in Spoken English (format examen GESE: doar speaking, susținut de vorbitori nativi).